Welkom bij Wielervereniging Uden!

Wielervereniging Uden bestaat al bijna vijftig jaar, is een club met een rijke historie, en bovenal nu een vereniging die jeugdrenners alles biedt om met veel plezier de wielersport te beoefenen. We heten je dan ook van harte welkom, hier op de site, én nog liever: bij de club!

Enthousiaste trainers verzorgen wekelijks op de dinsdag- en donderdagavond trainingen voor alle categorieën jeugdrenners, van de jongsten (categorie 1, 7/8 jaar) tot en met de oudsten, de 13/14-jarigen in categorie 7. En dan hebben we het natuurlijk zowel over meisjes als jongens. Met grote regelmaat nemen ze deel aan wedstrijden, in de eigen regio, soms ook verder het land in. Terwijl in het voorjaar en de zomer alles is gericht op het fietsen op de weg, gaat de aandacht in het najaar en de winter uit naar het veldrijden. De trainingen zijn dan op de zaterdagochtend in de bossen nabij Zeeland.

Voor de jeugd bieden we als club gedurende het jaar ook meerdere activiteiten die niet direct met fietsen te maken hebben. Gezelligheid en teamgevoel vinden we bij Wielervereniging Uden belangrijk.

Trots

Niet alleen voor jeugdrenners is Wielervereniging Uden de juiste club, hetzelfde geldt voor de oudere jeugd (nieuwelingen, junioren) en de volwassenen (beloften, amateurs en eliten). Zo is ook Inge van der Heijden, wereldkampioen veldrijden U23,  lid van onze club. En daar zijn we trots op, zoals we trots op de club in het algemeen en al onze leden in het bijzonder zijn. Wil je nader kennismaken met ons? Bel of mail Thomas van der Meer en we spreken elkaar ongetwijfeld snel.

Thomas van der Meer: 06-12975575, thomas@wvuden.nl