Infoavond en meet & greet Inge van der Heijden @ CycleXperience

Woensdagavond 6 februari was het volle bak bij CycleXperience in Uden, jeugdleden en ouders kregen uitleg over het kleding regelement, het handboek WV Uden en Johan van der Ven van CXP legde uit hoe je een fiets onderhoud en het eventueel leasen van een cyclocross en/of racefiets. De jeugd, maar ook de ouders luisterden aandachtig naar wat er werd verteld op deze avond.

Als verrassing kwam de kersverse Wereldkampioene INGE VAN DER HEIJDEN in haar regenboogtrui binnen bij haar werkgever voor een meet and greet. Vele vragen werden er gesteld waaronder wat Inge eet voor een wedstrijd, het antwoord van Inge was; pasta, nasi, bami, aardappelen en ook gewoon frietjes, dit stelde onze kampioenen in spe gerust. Een fotoshoot kon uiteraard niet ontbreken en gingen de jeugdleden met Inge op de foto en was er een heuse handtekeningen sessie. Als kers op de taart liet Inge haar gouden medaille zien en enkele jeugdleden mochten deze zelfs heel even om.

Moe en zeer voldaan gingen de jeugdleden weer huiswaarts om te dromen over die mooie gouden medaille en gave regenboog trui.

Hierbij willen we Inge bedanken voor haar tijd en Johan van der Ven van cycleXperience voor zijn tijd en gastvrijheid in de winkel.

Het bestuur van Wielervereniging Uden kijkt terug op een geslaagde avond.