Op Moederdag 60e Ronde van Uden

Dit jaar bestaat Wielervereniging Uden 45 jaar en wordt er traditioneel op Moederdag, zondag 12 mei de Ronde van Uden verreden. De organisatie hiervan is in handen van het nieuwe bestuur van WV Uden onder leiding van voorzitter Twan van den Brand. De jeugd van categorie 1 tot en met 7  (8 t/m 14 jaar) rijden hier voor de puntentelling voor deelname aan het NK Jeugdwielrennen in Ameide.

Voor Wielervereniging Uden zullen aan de start staan:

Categorie 1:

Sien Vermeulen, Uden

Jill Daanen, Uden

Categorie 2:

Joep Regterschot, Uden

Categorie 3:

Jason van de Beeten, Nistelrode

Tiemen van de Meer, Uden

Guus Baijens, Uden

Dimitri Tans, Mill

Stijn Spitters, Uden

Categorie 4:

Teun Vermeulen, Uden

Lars van Daalwijk, Neerloon

Nick van Daalwijk, Neerloon

Categorie 6:

Jako van der Donk, Boekel

Luc van Hagen, Cuijk

Tim Leijten, Uden

Junioren
Na de jeugd beginnen de Junioren heren ( 16 tot 18 jaar) aan hun wedstrijd, zij starten om 14.00 uur.

Voor de Wielervereniging Uden zal aan de start staan: Milan Kuipers uit Uden.

Elite / Belofte / Amateurs
Om 16.00 uur is het de beurt aan de Elite, Belofte en Amateurs heren.

Het startschot voor deze wedstrijd zal gelost worden door Wethouder Verkuijlen.

Bij de Belofte starten Maik van der Heijden uit Schaijk, Bart Artz uit Wintelre en Kyle Agtenberg uit Maartensdijk allen lid van Wielervereniging Uden. De Udenaren Joost Aelemans , Tom Manders en Sander Dijkink nemen deel aan de wedstrijd.

Parcours

De jeugd tot en met categorie 4 rijdt een kort parcours; Duizendschoonstraat, Ereprijsstraat, Oliemolenstraat, Anjelierstraat naar de finish Duizendschoonstraat.

De jeugd van categorie 5 t/m 7, Junioren en Elite / Belofte / Amateurs heren rijden het grote parcours dat de volgende straten omvat: Duizendschoonstraat, Ereprijsstraat, Professor Pulserstraat, Prior van Milstraat, Millsebaan, Vlosstraat, Oliemolenstraat, Anjelierstraat, Elzenstraat en Mussenstraat. Deze straten zijn tijdens de wedstrijden voor al het verkeer afgesloten.

Rondemiss

In Inge van der Heijden en Susan Meggelaars heeft WV Uden twee rondemissen bereid gevonden die tijdens de 60e Ronde van Uden zullen fungeren als gastvrouw en bij de prijsuitreiking de bekers en bloemen zullen overhandigen aan de winnaars. Bij de jeugd van categorie 1 tot en met 6 zijn er voor de eerste drie jongens en eerste drie meisjes een beker.

Het bestuur van Wielervereniging Uden wenst alle deelnemers veel succes, maar bovenal heel veel plezier tijdens de wedstrijd.