Sjors Sportief start op dinsdag 29 maart

Sjors Sportief meets Wielervereniging Uden & start op dinsdag 29 maart. Maak kennis met de wielersport en kom gratis drie avonden meetrainen!

Basisschoolkinderen mogen de eerste drie trainingen van dit seizoen, gratis kennismaken met de beginselen van het wielrennen. Hiervoor kan er nog steeds ingeschreven worden. Deze trainingen worden gegeven door oud-prof Twan van den Brand, welke tevens voorzitter is van de Wielervereniging Uden. Er zijn een beperkt aantal fietsen en helmen beschikbaar dus schrijf je snel in!

> data Sjors Sportief: 29 maart, 5 en 12 april van 18.15 tot 19.30 uur > aanmelden via deze link

Wielervereniging Uden – bijna 50 jaar een begrip!
Al vele bekende maar ook minder bekende namen hebben in het verleden meegereden in de ronde van Uden, die na de oprichting van de vereniging jaarlijks verreden werd. Dank aan Gerrie Kneteman en Joop Zoetemelk zijn enkel een greep uit mannen van die tijd. Maar ook de vereniging zelf is de kraamkamer geweest van een aantal talenten die landelijk op topniveau hebben gereden. De vereniging wil dan ook graag deze functie blijven houden door jongeren aan te sporen kennis te maken met de fantastische buitensport die het wielrennen is. Want naast rijden op de verharde weg, is er natuurlijk ook het veldrijden. Ook daarin is de vereniging ruim vertegenwoordigd en worden er clinics voor georganiseerd.