BELANGRIJKE MEDEDELING:

Beste jongens en meisjes, papa’s, mama’s en/of verzorgers. Hartelijk dank voor de vele inschrijvingen die wij mochten ontvangen voor onze veldritclinic aanstaande zaterdag 1 oktober.

Helaas moeten wij jullie melden dat we vanwege het aangekondigde weer onze veldrit clininc verzetten naar zaterdag 8 oktober. De clinic moet voor zowel de deelnemers, leden als trainers een veilig, maar zeker ook een leuk event zijn en met het onstuimig weer op komst lijkt dat geen goede combi.

Onze gasttrainers Maik van der Heijden & Twan van den Brand keken er heel erg naar uit om jullie zaterdag te ontvangen. Hopelijk kunnen jullie volgende week nog steeds deelnemen, enige is dat Maik er dan niet bij kan zijn daar hij dan voor een paar weken in Amerika is. We hebben beloofd hem op de hoogte te houden door middel van filmpjes en/of foto’s van de clinic. Twan zal samen met de trainers van Wielervereniging Uden de clinic voortzetten.

Mocht je volgende week niet kunnen, maar wel ‘n keer een veldrittraining willen bijwonen, geen probleem, mail je gegevens en we nemen contact met je op.

Tot zaterdag 8 oktober! Heb je nog vragen mag je deze per e-mail stellen en/of via whatsapp: 06 242 425 92.

Wil jij ook GRATIS kennis maken met het veldrijden of wil je jouw techniek verder verbeteren?
Onder leiding van twee ex-profs, Maik van der Heijden en Twan van den Brand, krijg je ook dit jaar weer de kans om samen met een veldritclinic te rijden! Wielervereniging Uden geeft zaterdag 1 oktober deze veldritclinic in de bossen van Uden/Zeeland. Iedereen vanaf 8 jaar oud die geïnteresseerd is kan zich aanmelden. Bij de start worden eerst een aantal basisprincipes en technieken uitgelegd.

Want veldrijden/ mountainbiken is duidelijk een andere tak van sport dan het wielrennen op de weg. Na deze korte introductie gaan we het bos in om vervolgens gezamenlijk een door de vereniging uitgezet parcours af te leggen. Onderweg zullen Maik & Twan af en toe stoppen om tips of toelichting te geven zodat je dit direct kunt toepassen in het parcours.

Belangrijke informatie:

  • Aanmelden : via Sjors Sportief of via Contact
  • Wat            : Veldritclinic
  • Wanneer    : Zaterdag 8 oktober
  • Hoe laat    : 10:00 tot 12:00 uur
  • Waar         : Bosweg 1, Zeeland
  • Toegang    : GRATIS!
  • Wie            : Iedereen vanaf 8 jaar of ouder

Heb je een eigen mountainbike of crossfiets? Neem deze dan mee! Wielervereniging Uden heeft maar een beperkt aantal mountainbikes te leen. Draag kleding die gemakkelijk zit en trek goede sportschoenen aan. Vind je het veldrijden heel erg leuk? Dan mag je daarna nog 2 maanden proeftrainen en krijg je wielerkleding in bruikleen, mits deze voorradig is. Als je zelf (nog) geen mountainbike/crossfiets hebt kan je gebruik maken van een mountainbike (indien voorradig).