Cornelissen hoofdsponsor van Jeugdveldrit en Slag om de Maashorst

Cornelissen Aannemingsbedrijf is vanaf komende winter de hoofdsponsor van een tweetal evenementen van onze wielervereniging. Cornelissen geeft zowel aan de landelijke jeugdveldrit op zondag 7 januari ondersteuning, als een dag eerder aan de Slag om de Maashorst.
Het is in feite extra support. Cornelissen is immers al vele jaren een van de clubsponsoren. “En dat doen we met veel plezier”, zo verzekert Michiel van Summeren, commercieel directeur bij Cornelissen. “We worden als bedrijf in onze regio graag geassocieerd met sport, en dat onderbouwt voor een deel waarom we in de eigen omgeving aan sportsponsoring doen. Een andere reden om activiteiten als die van Wielervereniging Uden te steunen is het belang dat we aan vitaliteit hechten. Door sponsoring hopen we onze medewerkers een extra impuls te geven om te bewegen. Daarin slagen we al heel goed, maar we zullen het blijven motiveren.”
“Veel van onze mensen zijn op een of andere wijze sportief”, zo gaat Michiel van Summeren verder. “Waaronder fervente fietsers. Ik verwacht dan ook dat meerdere medewerkers van Cornelissen van de partij zijn tijdens de Slag om de Maashorst, een prachtig nieuw initiatief.”