Wielervereniging Uden flitsend uit de startblokken

Met de Slag om de Maashorst en een veldrit voor alle jeugdcategoriën gaat Wielervereniging Uden in 2024 flitsend uit de startblokken. Iedereen vanaf 15 jaar die zich wil testen op zijn of haar veldritfiets of mountainbike op het zware parkoers in de Zeelandse bossen, is zaterdag 6 januari welkom. Een dag later is het de beurt aan jeugdrenners, die vanuit heel Nederland naar Zeeland komen.
Voor alle jeugdrenners is de veldrit op zondag 7 januari in de bossen van Zeeland een mooie start van het nieuwe jaar. Uit heel Nederland komen ze naar Zeeland om deel te nemen aan de veldrit van onze vereniging. Cornelissen Aannemingsbedrijf is de hoofdsponsor. De wedstrijden zijn van 10.00 tot plusminus 15.00 uur en zijn gratis te bezoeken.

Slag om de Maashorst

Cornelissen Aannemingsbedrijf is ook de hoofdsponsor van de Slag om de Maashorst. Of je een ervaren wielrenner bent, iemand die eens wil kennismaken met het rijden van een wedstrijd, of een veelbelovend talent, iedereen is van harte welkom op een mountainbike of veldritfiets. Om 14.30 uur klinkt de zesde januari het startschot voor ongetwijfeld een prachtig wielerspektakel. Interesse? Schrijf je in via het speciale formulier op www.wvuden.nl. De deelnamekosten bedragen slechts € 7,50. Ook deze strijd is gratis te bezoeken.