Buitentrainingen worden hervat! (met strenge regels)

Vanaf woensdag 13 mei 18.00 uur  mogen we gaan starten met de trainingen op de weg.

We hebben hierbij toestemming gekregen van Gemeente Uden om op woensdagavond in het Bevrijdingspark / Jagersveld en vrijdagavond op Jagersveld te gaan trainen.

Om de groepen zo klein mogelijk te houden is er besloten om op woensdagavond in twee groepen te gaan trainen.

Woensdagavond 18.00 – 19.30 uur
Cat. 1 tm 3 Bevrijdingspark
Begeleiding: Thomas van der Meer

Jos zal op gepaste afstand bij de training aanwezig zijn, maar omdat hij tot de risicogroep behoort willen we jullie vragen om de jeugd erop te wijzen om Jos niet op te zoeken tijdens de training.

Cat. 4 tm 7 – Nw/Jun Jagersveld
Begeleiding:

Mark Vermeulen*
Jurjen Varkevisser*
Michel van de Beeten*

*Mocht een van de drie begeleiders niet kunnen wordt de training naar het Bevrijdingspark verplaatst. Dit wordt tijdig aangegeven.

Vrijdagavond 18.30 – 20.00 uur
Wedstrijd renners Jagersveld

Begeleiding:

Thomas van der Meer
Mark Vermeulen
Michel van de Beeten

Voor het Bevrijdingspark mag je verzamelen / afgezet worden bij de keet (Ereprijsstraat 4, Uden). Vier ouders worden gevraagd om te vlaggen op de hoeken.

Voor Jagersveld mag je verzamelen / afgezet worden op het grasveld voor en/of voorbij; Van Gogh Montage en Afbouw, Jagersveld 25, 5405 BW UDEN. Gelieve niet te parkeren op het terrein van de bedrijven, maar op het grasveld met genoeg ruimte voor elkaar. Ook hier worden 4 ouders gevraagd om te vlaggen.

Voor de ouders die vlaggen zullen er pakketten (hesje en vlag) klaar liggen op de locaties.

Alle begeleiders hebben een hesje aan en zijn in bezit van een EHBO rugtas, desinfect en handschoenen mocht er wat gebeuren.

Graag afmelden op de formele app als je NIET bij de training aanwezig kunt zijn. Ouders die kunnen vlaggen graag aanmelden op deze app.